Aan het laden..

Vergroot uw herkenbaarheid met een sign

Wat is een sign?

Sign staat voor fysieke uitingen met de focus op reclame. Scholten Reclame is in de regio Alkmaar dé specialist op het gebied van signing. Bijvoorbeeld met betrekking tot autoreclame, maar ook ten aanzien van vele andere visuele reclamecommunicatie. De signindustrie omvat vele producten en u bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. Zo bieden wij u een compleet assortiment met signingartikelen. Bedrijfsreclame op de auto of voor het volledige wagenpark is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Professionaliteit en creativiteit gaan bij ons hand in hand. Daarbij denken wij ook nog eens kostenbewust met u mee en hanteren wij snelle en korte communicatielijnen.


Sign producten
Het aanbod met signing producten is zeer gevarieerd met onder meer de keuze voor autobelettering, vrachtwagenreclame en reclame die toegepast wordt op aanhangers. Daarnaast bieden wij in de omgeving van Alkmaar met betrekking tot buitenreclame onder meer signing artikelen in de vorm van raamfolies, spandoeken, lichtbakken en reclameborden. Specifiek met het oog op de verkoop zijn er artikelen beschikbaar in de vorm van onder meer roll-up banners, beachflags en stoepborden. Wij realiseren de fysieke reclame-uiting zoals u dat wenst en komen dan ook graag met u in gesprek.


Tekst, slogan of logo
Bij signing draait het erom dat er een bedrijf, dienst of product op een visuele manier onder de aandacht wordt gebracht. Dat kan uiteraard op meerdere manieren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tekst of een slogan te gebruiken, maar het logo prominent aanbrengen als autoreclame is eveneens een optie. Scholten Reclame levert voor uw bedrijf of organisatie graag een positieve bijdrage als het gaat om de visuele zichtbaarheid. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Of een afspraak maken om in gesprek te gaan met een van onze adviseurs. U kunt ons bellen op 072-5721828 of het contactformulier invullen.
Scroll naar boven